Om oss

Föreningen

Norrköpings trädgårdssällskap bildades den 27 december 1999 och är en förening öppen för alla som är intresserade av det gröna, i trädgård och på balkong.
Norrköpings Trädgårdssällskap är Norrköpingsortens lokala förening och ingår i en större organisation som heter Riksförbundet Svensk Trädgård. Idag har vi ett medlemsantal på ca 160 personer, och vi växer årligen.

Som medlem i Norrköpings trädgårdssällskap får vi delta i sällskapets aktiviteter som återfinns på hemsidan program.
Programmet visar på vad kommande period har att erbjuda samt var och när vi träffas. Styrelsen sätter ihop programmet men tar tacksamt emot förslag på teman, föreläsare osv för kommande träffar. Har du önskemål så kontakta oss gärna genom att gå in under fliken formulär och skicka iväg ditt önskemål.

Genom Riksförbundet Svensk Trädgård får man även som medlem sex nr/år av en mycket bra trädgårdstidning, Hemträdgården. Samt tillgång till fri rådgivning i trädgårdsfrågor, erbjudande om kurser och trädgårdsresor, bra rabatter, bl a på mässan Nordiska Trädgårdar mm. På Riksförbundet Svensk Trädgårds hemsida, www.tradgard.org, finns särskilda medlemssidor med en växande kunskapsbank. Du loggar in med ditt medlemsnummer (finns på medlemskortet och på baksidan av varje nr av Hemträdgården) för att ta del av dessa.

Välkommen som medlem!

Vill du bli medlem?

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgift till Riksförbundet Svensk trädgård. Det kostar i vår förening 280 kr per år.

Betala in pengarna på Riksförbundet Svensk Trädgårds

Plusgirokonto 12 15-3.

Glöm inte att skriva namn och adress inklusive postnummer på talongen och skriv att du vill tillhöra Norrköpings Trädgårdssällskap.

Riksförbundet ser då vilken lokalförening du vill tillhöra och skickar vidare Ditt namn till oss.

Vill Du veta mer? Du kan kontakta :

Eva Stenbom, Ordförande, Mobil: 070-8196799

eva@stenbom.se

eller gå in under fliken kontakt och skicka iväg din fundering.

Medlemsrabatter

Som tidigare har vi RST-medlemmar rabatt när vi handlar hos Bulbs.se. Ange koden RST2018 i rutan Kampanjkod så dras 15% rabatt automatiskt. För att komma till hemsidan klicka på länken: www.bulbs.se

Snigelshopen

Webbutiken Snigelshopen är fokuserad på produkter för att bli av med, och minska effekten av, de eländiga mördarsniglarna i våra trädgårdar. De försöker att samla det största sortimentet av produkter mot mördarsniglar för att kunden ska kunna välja den lösning som passar hans/hennes trädgård bäst. Alla deras produkter fungerar självklart utmärkt för ekologisk odling.

 

Snigelshopen erbjuder alla medlemmar 10% rabatt på deras produkter. Utnyttja erbjudandet genom att ange koden "norrköping" i kassan.

 

Se mer info på http://www.snigelshopen.se/

Fler medlemsrabatter

Var god och klicka på länken här bredvid för att ta del av en mängd bra rabatter: http://www.tradgard.org/medlem/rabatterbjudande.html